Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε MVP των τελικών του ΝΒΑ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Μιλγουόκι Μπακς με 4-2 απέναντι στους Φοίνιξ Σανς.

Διαβάστε ακόμη: Αντετοκούνμπο: Στα Σεπόλια αισθάνονται πρωταθλητές κόσμου - Δάκρυα χαράς για το μεγαλείο του Γιάννη

Ο «Greek Freak» ήταν εντυπωσιακός καθόλη τη διάρκεια των τελικών και στο κρισιμότερο ματς σημείωσε 50 πόντους (ρεκόρ καριέρας στα playoffs), με 15/22 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 17/19 βολές, 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 5 μπλοκ σε 42 λεπτά συμμετοχής. Έγινε μάλιστα ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που σημειώνει τουλάχιστον 40 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 μπλοκ σε αγώνα των τελικών.

Συνεπώς, το πρώτο γεύμα του μετά τη σπουδαία επιτυχία και τους ξέφρενους πανηγυρισμούς θα ήταν… βασιλικό. Έτσι και έγινε.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήγε στο Chick-fil-A για να φάει και παρήγγειλε κοτομπουκιές. Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά 50 κοτομπουκιές, για να γιορτάσει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο τους 50 πόντους που πέτυχε στο Game 6 κόντρα στους Φοίνιξ Σανς.

https://twitter.com/bluewirepods/status/1417866801359118336?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA