Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί να άργησε λίγο αλλά η στιγμή που περίμεναν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι συμπαίκτες του, έφτασε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα των Μπακς με τους Νετς! Πλέον, τα Ελάφια φορούν στα δάχτυλά τους τα πολυπόθητα δαχτυλίδια των πρωταθλητών του NBA με τον Έλληνα σούπερ σταρ να δείχνει εκστασιασμένος σε όλη τη διάρκεια της τελετής.https://twitter.com/Bucks/status/1450598672018944012?ref_src=twsrc^tfw

Εντυπωσιακά τα δαχτυλίδια της ομάδας του Μπουντενχόλζερ, τα οποία παρέλαβαν από τον Τζιμ Πάσκε, θρυλικό σχολιαστή των Μπακς που έχει αποσυρθεί. Ο Γιάννης φόρεσε το δαχτυλίδι του και όλο το γήπεδο φώναζε «MVP, MVP», αναγνωρίζοντας πως άλλαξε την ιστορία της ομάδας, οδηγώντας τη στη Γη της Επαγγελίας.

Φυσικά αποκαλύφθηκε και το λάβαρο των πρωταθλητών του NBA για το 2021, το οποίο βρίσκεται πλέον ψηλά στην οροφή του Fiserv Forum και συμβολίζει το δεύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς με τον Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του να απολαμβάνουν κάθε στιγμή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA