Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς έκαναν τεράστια νίκη στο Λος Αντζελες επικρατώντας με 131-116 των Λέικερς με τον Γιάννη Αντεοτκούνμπο να κάνει την απόλυτη εμφάνιση κόντρα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Αντονι Ντέιβις. Ο Ελληνας φόργουορντ ήταν καταπληκτικός στα 35 λεπτά που αγωνίστηκε έχοντας 44 πόντους με μόλις 3 άστοχα σουτ, 14 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 μπλοκς, 1 κλέψιμο και κανένα λάθος! Αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη για τους Μπακς που «έπιασαν» στην κορυφή της Ανατολής του Χιτ με 35 νίκες.

Ο Αντετοκούνμπο ήταν εντυπωσιακό από το ξεκίνημα του αγώνα. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με 23 πόντους και δίχως να έχει χάσει σουτ (6/6 δίποντα, 2/2 τρίποντα) και αστόχησε στο πρώτο εντός παιδιάς στο τρίτο δωδεκάλεπτο και τη 12η προσπάθειά του, καθώς μέχρι τότε είχε 11/11. Οι Μπακς προηγήθηκαν με 78-56 στο πρώτο ημίχρονο σε μία από τις πιο γεμάτες εμφανίσεις τους στη φετινή σεζόν, ενώ παρά την αντεπίθεση των Λέικερς στην τέταρτη περίοδο (μείωσαν σε 118-108 στα 43') έφτασαν στην 35η φετινή τους νίκη.

Συμπαραστάτες του Γιάννη οι Μπόμπι Πόρτις (23π.), Κρις Μίντλετον (21π.) και Τζρου Χόλιντεϊ (15π., 10ασ.) που σήκωσαν και όλο το βάρος στην επίθεση καθώς οι Μπακς πήραν μόλις 16 πόντους από τους παίκτες του πάγκου, με τους Κόνατον και ΝτιΒιτσέντζο να σκοράρουν από 8π.

Για τους γηπεδούχους Λέικερς που έπαιξαν χωρίς τον τραυματία Καρμέλο Αντονι, η μάχη για την εξάδα και την απευθείας πρόκριση στα πλέι οφ συνεχίζεται, όμως πλέον βρίσκονται 4,5 νίκες πίσω από τους Ντένβερ Νάγκετς και η προσπάθεια δυσκολεύει. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε 27 πόντους, 8 ασίστ και 5 ριμπάουντ και ο Αντονι Ντέιβις 22 πόντοι και 9 ριμπάουντ, όμως από τους υπόλοιπους παίκτες μόνο ο Μαλίκ Μονκ (20π.), τη στιγμή που ο Ράσελ Γουέστμππρουκ για ένα ακόμη βράδυ τα... έσπασε με 3/11 σουτ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA