Μενού
  • Α-
  • Α+

Έναν πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα διαγωνισμό στα social media οργάνωσαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, χαρίζοντας σε έναν τυχερό follower, ένα σπίτι αξίας άνω των 100.000 ευρώ, με θέα την Ακρόπολη. Το εν λόγω giveaway είχε κοινοποιηθεί αρχικά στον λογαριασμό του γνωστού YouTuber Αλέξανδρου Κοψιάλη, όμως μετά τον σάλο που προκάλεσαν κάποιες δηλώσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποχώρησε και η κλήρωση έγινε αποκλειστικά από την οικογένεια Αντετοκούνμπο. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε LIVE στο Instagram το βράδυ της Κυριακής (20/3), ο Αλέξανδρος Κοψιάλης συμμετείχε στη διαδικασία ως συντονιστής.

Ο διαγωνισμός είχε περισσότερες από 691.000 συμμετοχές, ενώ κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης, παρακολουθούσαν τουλάχιστον 50.000 ακόλουθοι. Νικήτρια τελικά ήταν μια κοπέλα, η οποία κερδίζει ένα επιπλωμένο ρετιρέ με θέα την Ακρόπολη, αξίας άνω των 100.000 ευρώ.

https://www.instagram.com/tv/CbVp6pEKnnY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA