Μενού
  • Α-
  • Α+

Η «μάχη» για το βραβείο του MVP στο φετινό NBA έχει φουντώσει για τα καλά και κάθε υποψήφιος ψάχνει το καλύτερο φινάλε στη σεζόν ώστε να είναι και ο τελικός νικητής. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που έχει κερδίσει και πρωτάθλημα αλλά και το βραβείο του MVP θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, ενώ αν το κάνει, θα γίνει μόλις ο δεύτερος παίκτης μετά τον Μάικλ Τζόρνταν με τίτλο MVP, DPOY (κορυφαίος αμυντικός), MVP των τελικών και κορυφαίος σκόρερ.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τον νίκησε ο Λούκα Ντόντσιτς - Ηττα για τους Μιλγουόκι Μπακς

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, ο Giannis έχει και τη στήριξη του Μάικλ Τζόρνταν, καθώς ο γνωστός παρουσιαστής - σχολιαστής Στίβεν Σμιθ έχοντας μάλιστα στο στούντιο του «First Take» του ESPN τον Μάτζικ Τζόνσον, του αποκάλυψε ότι έλαβε το μήνυμα του Τζόρνταν, λέγοντάς του ότι ο Air ψηφίζει για MVP του NBA τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Αντετοκούνμπο συνάντησε τον Τζόρνταν τον περασμένο Φεβρουάριο στο Κλίβελαντ και στο «ALL Star Game» με τον Ελληνα άσο να σφίξει το χέρι του απόλυτου σταρ του παρελθόντος.

 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Αυτή τη στιγμή, ο «Greek Freak», μαζί με τον Τζοέλ Εμπίντ και τον περσινό MVP, Νίκολα Γιόκιτς φαίνεται ότι θα δώσουν μάχη, ωστόσο ο «σταρ» των Μπακς έχει την υποστήριξη του «Air Michael» και αυτό λέει πολλά στο NBA.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA