Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια ιδιαίτερη αποκάλυψη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έκανε ο ιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς Μαρκ Λάσρι, ο οποίος εξήγησε πως ο Greek Freak είχε μοιράσει τα χρήματά του σε 50 διαφορετικές τράπεζες προτού ο ίδιος τον βοηθήσει να τα επενδύσει σωστά. Ο Λάσρι βρέθηκε καλεσμένος σε συνέδριο του Bloomberg και πάνω στην κουβέντα προχώρησε στην αποκάλυψη για τον Ελληνα μπασκετμπολίστα

Όπως αναφέρει το Forbes, ο ισχυρός άνδρας των «Ελαφιών» ήταν εκείνος που βοήθησε τον 27χρονο άσο της ομάδας του να μην... χάσει τα χρήματά του από λάθος οικονομικούς χειρισμούς του. Ο Λάσρι ένας δισεκατομμυριούχος διαχειριστής του hedge fund «Carlyle Group» και συνιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς, τόνισε μάλιστα ότι το ίδιο πράττει και με άλλους αθλητές της ομάδας, οι οποίοι είτε δεν έχουν επενδυτικές γνώσεις, είτε... λάθος συμβούλους.  

Διαβάστε ακόμη: Αντετοκούνμπο: Οι Μπακς πήραν το ντέρμπι με τους Σέλτικς και βλέπουν δεύτερη θέση

Μιλώντας στον Ντέιβιντ Ρουμπινστάιν στο πλαίσιο του Bloomberg Wealth Summit στη Νέα Υόρκη, ο Λάσρι ανέφερε ότι όταν πληροφορήθηκε για τους 50 τραπεζικούς λογαριασμούς του Αντετοκούνμπο, σοκαρίστηκε: «Περνώ πολύ χρόνο με τους αθλητές της ομάδας, εξηγώντας τους πού θα πρέπει να επενδύσουν», εξήγησε ο ιδρυτής της εταιρείας Avenue Capital Group, μιλώντας για τους παίκτες του. «Στον Γιάννη είπα ''δεν μπορείς να έχεις λογαριασμούς σε 50 διαφορετικές τράπεζες. Άσε με να σου πω κάτι, εάν η JP Morgan χρεοκοπήσει, αυτές οι μικρές και χαριτωμένες τράπεζές σου θα χρεοκοπήσουν και εκείνες. Άσε  με να σου εξηγήσω που πρέπει να επενδύσεις! Πρέπει να αγοράσεις κρατικά ομόλογα των ΗΠΑ, πρέπει να αγοράσεις αυτό''» ήταν τα λόγια του Λάσρι στον Ελληνα σούπερ σταρ του ΝΒΑ.

Το Bloomberg εξηγεί ότι προφανώς, η ανασφάλεια του Αντετοκούνμπο, είναι αποτέλεσμα της ελληνικής κρίσης την οποία ο ίδιος έζησε. Αυτή η κρίση της περασμένης δεκαετίας, που ταρακούνησε το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, δημιούργησε στους πολίτες την ανησυχία ότι τα μετρητά τους δεν είναι ασφαλή, σημειώνει το αμερικανικό δίκτυο, δικαιολογώντας το σκεπτικό του Αντετοκούνμπο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA