Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι Μπόστον Σέλτικς δεν την... ξαναπάτησαν στην έδρα τους από του Μαϊάμι Χιτ, επικρατώντας με 102-82 στο τέταρτο παιχνίδι και ισοφαρίζοντας τη σειρά των τελικών της Ανατολής στο NBA σε 2-2. Η σειρά πηγαίνει σε δύο ημέρες στο Μαϊάμι για να φανεί ποια ομάδα θα πάρει το προβάδισμα για την πρόκριση στους μεγάλους τελικούς της λίγκας.

Ο Τζέισον Τέιτουμ -που είχε τραυματιστεί στο προηγούμενο παιχνίδι- ήταν κορυφαίους για τους νικητές έχοντας 31 πόντους και 8 ριμπάουντ, έστω και αν τα... έσπασε πίσω από 7,25μ. με 1/7 τρίποντα. Σπουδαία δουλειά στα δύο καλάθια έκανε το Αλ Χόρφορντ με 13 ριμπάουντ και 4 μπλοκ ενώ κράτησε χαμηλά και τους αντίπαλους σέντερ. Από την άλλη πλευρά οι Χιτ βρέθηκαν σε πολύ κακή βραδιά. Ο Τζίμι Μπάτλερ είχε μόλις 3/14 σουτ (και 30/90 συνολικά η ομάδα), κανένας παίκτης της πεντάδας δεν κατάφερε να φτάσει σε διψήφιο αριθμό πόντων και ο μόνος που φάνηκε απειλητικός ήταν ο Βίκτορ Ολάντιπο με 23 πόντους και 6 ασίστ ερχόμενος από τον πάγκο.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Οι Σέλτικς δεν έχασαν σε κανένα σημείο του αγώνα το προβάδισμα, ενώ έφτασαν να προηγηθούν ακόμη και με +32 ισοφαρίζοντας έτσι τη σειρά σε 2-2.

Σημειώνεται πως στην αντίστοιχη σειρά της Δύσης οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς προηγούνται με 3-0 των Ντάλας Μάβερικς και χρειάζονται μία νίκη για να προκριθούν στους τελικούς.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA