Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία νίκη μακριά από τον τίτλο στην ανατολική περιφέρεια και βέβαια την πρόκριση στους τελικούς του NBA βρίσκονται οι Μπόστον Σέλτικς. Οι Κέλτες νίκησαν μέσα στο Μαΐαμι με 93-80 τους Χιτ, έσπασαν την έδρα κάνοντας το 3-2 στη σειρά και πλέον σε δύο ημέρες στη Βοστώνη θα έχουν την ευκαιρία να τελειώνουν τους τελικούς. Από την άλλη οι Χιτ είναι με την πλάτη στον τοίχο και αν θέλουν να γυρίσουν τη σειρά και πάλι στο Μαϊάμι για έβδομο παιχνίδι, θα πρέπει να νικήσουν εκτός έδρας.

Διαβάστε ακόμη: Ντάλας Μάβερικς: Νίκησαν με σούπερ Ντόντσιτς τους Γουόριορς και μείωσαν σε 3-1

Ο Τζέισον Τέιτουμ ήταν για μία ακόμη βραδιά ο κορυφαίος των Σέλτικς έχοντας 22 πόντους, 12 ριμπάουντ και 9 ασίστ ενώ πήρε σπουδαίες βοήθειες από τον Τζέιλεν Μπράουν (25 πόντοι) και τον Αλ Χόρφορντ (16 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 μπλοκς).

Από την άλλη πλευρά οι Χιτ ήταν τραγικά άστοχοι τελειώνοντας το παιχνίδι με μόλις 32% (30/94 σουτ) εντός παιδιάς ενώ πίσω από τα 7,25μ. είχαν μόλις 7 εύστοχες σε συνολικά 45 προσπάθειες. Ο Τζίμι Μπάτλερ τα «έσπασε» με 4/18 σουτ, ενώ ο μόνος που διασώθηκε ήταν ο Μπαμ Αντεμπάγιο με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ. Ο Γκείμπ Βίνσεντ ήρθε από τον πάγκο, σκόραρε 15 πόντους όμως παρότι είχε 5/5 δίποντα, σούταρε 1/7 τρίποντα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA