Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μια μίνι ευρωπαϊκή... περιοδεία βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς μετά την ολιγοήμερη επίσκεψη στη Γαλλία προκειμένου να δει από κοντά τον αδελφό του Κώστα να παίζει με την Βιλερμπάν, ο Greek Freak επέστρεψε στην Ελλάδα και συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές του. 

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Καμία ανοχή στον ρατσισμό» - Το αντιρατσιστικό μήνυμα στη μπλούζα του

Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ είναι πλέον στην Αθήνα για διακοπές μαζί με την οικογένεια του και μάλιστα, το Σάββατο επισκέφτηκε την Ακρόπολη μαζί με τους γιους του, τον Λίαμ Τσαρλς και τον Μάβερικ Σάι. Μάλιστα ανέβασε και τη σχετική φωτογραφία στο Instagram με τη σημείωση: «Η ετήσια επίσκεψή μας στην Ακρόπολη».

https://www.instagram.com/p/CeYs-n5ruK8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάθε χρόνο ανεβαίνει στον βράχο αλλά για τον μικρό του γιο αυτή ήταν η πρώτη! Ο Γιάννης αγωνιζόμενος με τους Μιλγουόκι Μπακς αποκλείστηκε πρόωρα από τους Μπόστον Σέλτικς φέτος στα πλέι οφ του NBA και έτσι έχει περισσότερο χρόνο για διακοπές και φυσικά η Ελλάδα είναι η πρώτη του επιλογή.

Στις 14 Ιουνίου θα λανσαριστεί επίσημα στην Ελλάδα η ταινία «Rise»με θέμα τη ζωή της οικογένειας του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενώ στις 24 Ιουνίου θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA