Μενού
  • Α-
  • Α+

Επανεμφάνιση Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα μπασκετικά δρώμενα του Παναθηναϊκού, με επίσκεψη στα γραφεία της ΕΟΚ. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει την πρόθεσή του να πουλήσει τον σύλλογο, μετέβη στο ΟΑΚΑ, εμφανίστηκε αυτοπροσώπως ενώπιον του προέδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιου και του εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία στον 4ο ημιτελικό των πλέι οφ ανάμεσα στη Λάρισα και τον Παναθηναϊκό. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η επίσκεψη κράτησε κάτι παραπάνω από 2 λεπτά με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να ξεκαθαρίζει στον Λιόλιο ότι «μέχρι να πουληθεί ο Παναθηναϊκός δεν θα ανεχθώ να μας κλέβετε».

Στον Παναθηναϊκό επικρατεί αναβρασμός για τη διαιτησία, μετά το τέταρτο παιχνίδι (2-2 η σειρά) και ενώπιον του 5ου αγώνα που θα κρίνει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, εκεί όπου περιμένει ο Ολυμπιακός, μετά την άνετη πρόκριση με 3-0 επί του Προμηθέα. Θυμίζουμε ότι οι «πράσινοι» ηττήθηκαν και στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με τους Θεσσαλούς και πλέον οι δύο ομάδες θα παίξουν το τελευταίο και 5ο παιχνίδι - πρόκρισης στο ΟΑΚΑ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA