Μενού
  • Α-
  • Α+

«Είμαι σπίτι πλέον κι αισθάνομαι μια χαρά. Είμαι τυχερός που η ζωή μου έδωσε μια προειδοποίηση. Οπως μου είπε άλλωστε ο γιατρός μου χθες, είμαι καλύτερα απ' ό,τι ήμουν πέντε μέρες νωρίτερα. Με δύναμη και θέληση θα επιστρέψω το συντομότερο δυνατόν» έγραψε ο Πάμπλο Λάσο ύστερα από την περιπέτεια της υγείας του.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη καρδιακό επεισόδιο και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Τελικά ο Μαδριλένος βγήκε νικητής κι ευχαρίστησε άπαντες για τη στήριξη και τα μηνύματα αγάπης που δέχθηκε. Τη Δευτέρα (6/6) ο Πάμπλο Λάσο βγήκε από την εντατική, ωστόσο, συνέχισε να νοσηλεύεται σε κλινική της Μαδρίτης.

Μία μέρα αργότερα επέστρεψε σπίτι του και ήταν σε θέση να στείλει το δικό του «ευχαριστήριο» μήνυμα για την συμπαράσταση αναφέροντας: «Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας. Και ευχαριστώ όλη την ιατρική ομάδα στο Hospital Universitario Sanitas La Moraleja.»

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA