Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί να βρίσκεται σε περίοδο διακοπών και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις με τους Μιλγουόκι Μπακς να βρίσκονται σε... διάλειμμα, όμως, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι πια μόνο ο κορυφαίος παίκτης του ΝΒΑ, αλλά και ένας επιχειρηματίας που δεν σταματά να δουλεύει.

Διαβάστε ακόμη: Κέλι Χολμς: Στα 52 της μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την σεξουαλικότητά της

Ετσι, ενώ πριν από μερικά 24ωρα αποθεώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Antetokoubros, σήμερα κυκλοφόρησε και η πρώτη «διαρροή» για τα νέα υποδήματα Zoom Freak 4. Κάθε αθλητής που έχει τα δικά του παπούτσια, πρέπει να κυκλοφορεί ένα νέο ζευγάρι, κάθε καινούργια σεζόν και έτσι Γιάννης, λανσάρει το νέο του παπούτσι.

https://www.instagram.com/p/Ce8_a2Xlmn8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα νέα υποδήματα του πρωταθλητή του ΝΒΑ και δύο φορές MVP δεν θα ξεφύγουν από την κλασική αρίθμηση. Μετά τα Nike Zoom Freak 3, ακολουθούν τα 4. Από τις πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν μοιάζουν σαν ένα κράμα της πρώτης και της τρίτης έκδοσης. Είναι ακόμα άγνωστη η ημερομηνία της κυκλοφορίας τους και αν θα συνδυαστεί με την ενδεχόμενη παρουσία του Giannis στο EuroBasket 2022 ή θα πάνε απευθείας για την έναρξη της νέας σεζόν του ΝΒΑ.

https://www.instagram.com/p/Ce6gJaTO_gF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάντως, όπως και στα προηγούμενα μοντέλα, έτσι και σε αυτά αναμένεται να υπάρχουν τα ονόματα της οικογένειάς του στο κάτω μέρος της σόλας, ενώ το λογότυπό του υπάρχει στη «γλώσσα» του παπουτσιού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA