Μενού
  • Α-
  • Α+

Την αποχώρηση του Νικ Καλάθη από την Μπαρτσελόνα προαναγγέλει με σημερινό (20/6) δημοσίευμα η καταλανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo». Η απώλεια του πρωταθλήματος σε συνδυασμό με τις κακές σχέσεις που διατηρεί με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, οδηγούν την καταλανική ομάδα στη σκέψη να λύσει πρόωρα το συμβόλαιό του (σ.σ. ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023).

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Ιτούδης: Ανακοινώθηκε από την Φενέρμπαχτσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός

Σ' αυτή την περίπτωση, ο 33χρονος διεθνής πλέι μέικερ, θα πάρει ένα μέρος του συμβολαίου του και στη συνέχεια θα αναζητήσει την τύχη του σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Καλάθης δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ αναφέρεται πως υπάρχει ακόμη ενδιαφέρον από τη Μακάμπι του Τελ Αβίβ.

Πιθανή αποχώρηση του Νικ Καλάθη από την Μπαρτσελόνα, θα ανοίξει την όρεξη Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για να τον εντάξουν στο ρόστερ της νέας περιόδου. Από τη μία υπάρχει η εκτίμηση του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ στον Παναθηναϊκό αλλάζουν πλέον τα οικονομικά δεδομένα, μετά την ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πως αποφάσισε να επαναδραστηριοποιηθεί, μέχρι τουλάχιστον να υπάρξει σοβαρό ενδιαφέρον από επενδυτή για την αγορά της ΚΑΕ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA