Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έκαναν πράξη την κοινή επιθυμία όλων και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μένει στον Ολυμπιακό έως το 2025! Οι δύο πλευρές συνεχίζουν μαζί, καθώς οι ερυθρόλευκοι μετά το φετινό νταμπλ, αλλά και την πορεία στην Euroleague είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τον έμπειρο Ελληνα προπονητή και αποφάσισαν να του δώσουν τα... κλειδιά μέχρι το καλοκαίρι του 2025.
Διαβάστε ακόμη: Εθνική ομάδα: «Ανοικτό» να είναι ο Αντετοκούνμπο στο Eurobasket - Το σχόλιο του Ιτούδη
Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιώργο Μπαρτζώκα, ως το 2025. Ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (21/06) με τους Προέδρους, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και συμφώνησαν να συνεχίσουν την κοινή επιτυχημένη πορεία τους για ακόμη τρία χρόνια».
- Βάσεις 2026: Ποιες σχολές θα ανέβουν, ποιες θα πέσουν - Η πρώτη εικόνα ανά επιστημονικό πεδίο
- Πανελλήνιες: Η ακραία βαθμολογία μιας από τις κορυφαίες μαθήτριες στην Ελλάδα
- Καλλιθέα: Ταυτοποιήθηκε το θύμα της επίθεσης, ήταν μόλις 15 ετών
- Ο Παϊτέρης κάλεσε τη Λατινοπούλου για καφέ: «Αν ζητήσει συγγνώμη, θα την ψηφίσουν 700.000 Ρομά»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.