Μενού
  • Α-
  • Α+

Επιστροφή στη... βάση για τους Έλληνες μπασκετμπολίστες, ύστερα από την ήττα που γνώρισε η Εθνική ομάδα από τη Γερμανία με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια της Eurobasket 2022. Κάπως διαφορετικά, ίσως περίμεναν την επιστροφή από το Βερολίνο οι διεθνείς παίκτες, όμως, η απρόσμενη ήττα στα προημιτελικά της διοργάνωσης τους χάλασε τα σχέδια, αλλά και τη διάθεση. Αυτό φάνηκε κατά την επιστροφή της αποστολής από το Βερολίνο, όπου κανένας διεθνής δεν είχε διάθεση να μιλήσει.

Διαβάστε ακόμη: Eurobasket 2022: Το «ευχαριστώ» του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εθνική ομάδα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλησε να «ελαφρύνει» το μουδιασμένο κλίμα οδηγώντας τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη προς τις τηλεοπτικές κάμερες. Τελικά ο δακρυσμένος χθες το βράδυ Λαρεντζάκης δεν έκανε κάποια δήλωση και όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στο λεωφορείο που τους περίμενε, αφού πρώτα χαιρέτησαν τις οικογένειές τους που τους υποδέχθηκαν.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Στο μεταξύ η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με ανακοίνωση θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες της στα μέλη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και να υπογραμμίσει ότι όλο το μέλλον είναι μπροστά της.

Αναλυτικά ανακοίνωση: «Η διοίκηση της ΕΟΚ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και όλα τα άλλα μέλη της Εθνικής Ανδρών για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας μέχρι και τη χθεσινή ολοκλήρωση της πορείας στο Ευρωμπάσκετ. Εκφράζει επίσης τον αμέριστο σεβασμό προς όλους τους Έλληνες που συμπαραστάθηκαν από κοντά στην προσπάθεια σε Μιλάνο και Βερολίνο, όπως επίσης και στο σύνολο του φίλαθλου κοινού που έστειλε τη θετική του ενέργεια και αγκάλιασε την ομάδα.

Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμεναν πρώτοι από όλους οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές που μόχθησαν για αυτό. Η εικόνα όμως της ομάδας και η υγεία που εξέπεμψε, πείθει τους πάντες ότι δεν πρέπει να σταθούμε σε ένα αποτέλεσμα. Το μέλλον είναι μπροστά, οι προκλήσεις επίσης και αυτή η ομάδα θα συνεχίσει να μας κάνει περήφανους. Προχωράμε ενωμένοι όλοι μαζί, με το βλέμμα στο μέλλον και σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA