Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πρώτος τίτλος της νέας χρονιάς στο μπάσκετ κρίνεται το Σαββατοκύριακο (1-2 Οκτωβρίου) στη Ρόδο με τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Προμηθέα και Κολοσσό να διεκδικούν το Super Cup. Ωστόσο λίγες ώρες πριν από τον πρώτο ημιτελικό υπήρξε ένταση και συγκεκριμένα στην κλήρωση των διαιτητών με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να αντιδρούν για τη διαδικασία και εν τέλει να αποχωρούν.

Διαβάστε ακόμη: Κώστας Αντετοκούνμπο: Φόρεσε τη φανέλα των Μπουλς και στο Σικάγο ονειρεύονται τον Γιάννη

Οι «πράσινοι» που εκπροσωπήθηκαν από τον Αργύρη Πεδουλάκη χαρακτήρισαν τη διαδικασία αδιαφανή, επαναλαμβάνοντας πως έπρεπε να έχει διεξαχθεί στην Αθήνα ενώ ζήτησαν να μάθουν για τα κριτήρια επιλογής των διαιτητών του τελικού με την ΚΕΔ να ενημερώνει πως θα επιλεγούν ανάλογα με την απόδοσή τους στα ημιτελικά.

Σήμερα Σάββατο 1η Οκτωβρίου, στους δύο ημιτελικούς θα παίξουν στις 17:00 Παναθηναϊκός - Κολοσσός (διαιτητές οι Ηλίας Κορομηλάς, Βασιλική Τσαρούχα και Δημήτρης Ζαχαρής) και στις 21:00 Ολυμπιακός - Προμηθέας (διαιτητές οι Τάσος Παπαπέτρου, Γιώργος Πουρσανίδης και Βασίλης Πιτσίλκας). Και οι δύο σημερινές αναμετρήσεις, όπως και εκείνες της Κυριακής, που θα φιλοξενηθούν στο κλειστό γήπεδο της Καλλιθέας Ρόδου, θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA