Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέο περιστατικό με τον διαβόητο «Κάμελ» έλαβε χώρα σε πάρκο του Βόλου έπειτα από καταγγελία 36χρονης γυναίκας. Συγκεκριμένα ο δράστης το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ βρισκόταν σε πάρκο του Βόλου, απείλησε με χειρονομίες και κρατώντας μπουκάλι που περιείχε κίτρινο υγρό, πιθανόν βενζίνη, μια 36χρονη, προκαλώντας της τρόμο κι ανησυχία. Η γυναίκα ενημέρωσε την αστυνομία και ο 38χρονος συνελήφθη.

Διαβάστε ακόμη: Βόλος: Δύο απόπειρες αυτοκτονίας έκανε ο «Κάμελ» - Επιτέθηκε σε γυναίκες με βενζίνη

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο 38χρονος έχει απασχολήσει πολλές φορές την κοινή γνώμη και τις αρχές, τόσο για απόπειρες αυτοκτονίας όσο και για επιθέσεις σε γυναίκες με βενζίνη, καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και οι γιατροί κρίνουν ότι δεν χρίζει νοσηλείας, ενώ τον Δεκέμβριο του 2019 είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 60 ημερών, διότι πέταξε πέτρα σε νεαρή γυναίκα που είχε βγάλει τον σκύλο της βόλτα.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο 38χρονος είχε συλληφθεί μετά από καταγγελία κοπέλας, σύμφωνα με την οποία της πέταξε αντικείμενο την ώρα που περπατούσε στη Ν. Ιωνία, κοντά στην Ευαγγελίστρια, με αποτέλεσμα να την τρομοκρατήσει. Το πρωί στις 8 Δεκεμβρίου, η κοπέλα έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, η αντίδραση ήταν άμεση και ο «Κάμελ» εντοπίστηκε στη Ν. Ιωνία και συνελήφθη, με τις κατηγορίες της εξύβρισης και της απειλής.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA