Μενού
  • Α-
  • Α+

Παραλίγο τραγωδία στην Εύβοια, με έναν 21χρονο στο Αλιβέρι να χτυπά 15χρονο και να τον στέλνει στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Ο ανήλικος δέχθηκε αρχικά χτύπημα στο στήθος και στη συνέχεια έπεσε με δύναμη στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να αρχίσει να αιμορραγεί και να χρειαστεί να νοσηλευτεί.

Διαβάστε ακόμη: Αγριο έγκλημα στην Πιερία: Επνιξε την αδελφή της με... λουρί τσάντας!

Όπως σημειώνει το eviathema το περιστατικό έγινε αργά το βράδυ της Δευτέρας στον Κάραβο Αλιβερίου ενώ ο 21χρονος που είναι κάτοχος μαύρης ζώνης στις πολεμικές τέχνες, μετά από το περιστατικό έφυγε από το σημείο. Άμεσα οι συνομήλικοι του θύματος κάλεσαν τους γονείς του για να αναφέρουν το περιστατικό, ενώ λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, φέροντας βαριά τραύματα στο κεφάλι.

«Έχω μάθει να δίνω ευκαιρίες στον κόσμο. Με τον πατέρα του παιδιού είμασταν συμμαθητές. Το παιδί μου είναι 15 ετών και για κάποιο λόγο που δεν έμαθα ο 21χρονος του επιτέθηκε. Έχω μάθει να είμαι δίκαιος, δεν υπάρχει μονός καυγάς, σίγουρα κάτι θα του είπε και ο γιος μου. Όταν πήγα στο παιδί και πήγαμε στο κέντρο Υγείας μου είπαν να πάμε στη Χαλκίδα γιατί φοβόντουσαν μήπως έχει χτυπήσει εσωτερικά. Επικοινώνησα με τον πατέρα του άλλου παιδιού» είπε ο πατέρας του θύματος στον Alpha. «Τον παρακολουθούμε γιατί είχε μια μικρή διάσειση. Η αυτοδικία όμως δεν είναι λύση. Στις πολεμικές τέχνες ο δάσκαλος σε μαθαίνει να έχεις αυτοσυγκράτηση. Κι εγώ είμαι κατά της βίας» συμπλήρωσε λέγοντας πως δεν προτίθεται να δώσει συνέχεια στην υπόθεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA