Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολών δηλώσεων αναστολών συμβάσεων εργασίας εργαζομένων και ορθών επαναλήψεων για τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2020, το υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε την παράταση των αναστολών και τον Ιανουάριο.

Oι δηλώσεις των αναστολών δεν είναι ίδιες για όλη την επικράτεια, καθώς σε πολλές περιοχές έχουν επιβληθεί τοπικά lockdown λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου.

Επίσης προστίθενται νέοι ΚΑΔ στους επιλέξιμους για το επίδομα των 534 ευρώ το μήνα, για επιχειρήσεις – εργοδότες των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί με εντολή δημόσιας αρχής για το χρονικό διάστημα από 1/1/2021 έως και 18/1/2021.

Σε ότι αφορά τις περιοχές που έχουν επιβληθεί έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, σύμφωνα με τις σχετικές κοινές υπουργικές αποφάσεις που έχουν εκδοθεί προς αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού, ισχύουν τα ακόλουθα για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτές:

Διαβάστε τη συνέχεια στο insider.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.