Μενού
  • Α-
  • Α+

Για πρώτη φορά θα αποζημιωθούν σε μετρητά για τις απώλειες που έχουν υποστεί από το υποχρεωτικό «κούρεμα» στα μισθώματα ενώ τα χρήματα που θα λάβουν από το κράτος θα είναι αφορολόγητα και ακατάσχετα.

Οι πληρωμές στους ιδιοκτήτες θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Ιανουαρίου ενώ παράλληλα «τρέχει» η προθεσμία και για την υποβολή των δηλώσεων COVID για τα μειωμένα κατά 40% ενοίκια του Δεκεμβρίου. Για τις εισοδηματικές απώλειες του Δεκεμβρίου οι πληρωμές στους ιδιοκτήτες θα γίνουν μετά τις 15 Φεβρουαρίου. 

Άμεσα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή η διάταξη που θα προβλέπει την πλήρη απαλλαγή από την καταβολή ενοικίου για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο για το λιανεμπόριο, την εστίαση, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τα γυμναστήρια, τον τουρισμό, τις μεταφορές, τα κομμωτήρια, τα κέντρα αισθητικής, τα βιβλιοπωλεία και τις επιχειρήσεις που ήταν κλειστές με κρατική εντολή κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο insider.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA