Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή, μέσα σε μόλις 10 ημέρες, καταβλήθηκε συνολικά άμεση ενίσχυση ύψους 789,1 εκατ. ευρώ σε 282.302 δικαιούχους, καλύπτοντας πάνω από το 95% των επιχειρήσεων που έχουν υποβάλει αίτηση χορήγησης.
Παράλληλα, το υπουργείο γνωστοποιεί ότι η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων χορήγησης της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 7, μέσω της πλατφόρμας «myBusinessSupport» της ΑΑΔΕ (www.aade.gr/mybusinesssupport), παρατείνεται έως την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021. Η διήμερη παράταση της προθεσμίας κρίθηκε αναγκαία για τη διευκόλυνση των δικαιούχων, λόγω προσωρινής μη διαθεσιμότητας των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της ΑΑΔΕ, εξαιτίας προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης των υποδομών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης από σήμερα στις 6.00 το πρωί έως αύριο, Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι.
- Τραγωδία στο Βέλγιο: Αναφορές για 4 νεκρούς από τη σύγκρουση σχολικού με τρένο - Ανάμεσά στους 2 έφηβοι
- Δημοσκόπηση Interview: Έκπληξη τα νέα κόμματα με Τσίπρα στη 2η θέση - Τι ισχύει για την Καρυστιανού
- «Μπαμπά, πήρα πτυχίο!»: Η Δήμητρα Παπαδοπούλου συγκινεί το διαδίκτυο
- «Η Αριστερά απέκτησε σεξαπίλ»: Όταν ο Αλέξης Τσίπρας πρωταγωνίστησε σε ελληνική σειρά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.