Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ANT1, δεν αποκλείεται να ενταχθούν σε έως και 240 δόσεις οφειλές στην Εφορία, οι οποίες γεννήθηκαν εν μέσω πανδημίας. Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, διευκρίνισε σήμερα πως μελετά τη δυνατότητα να ρυθμίζουν οι πολίτες οφειλές στο Δημόσιο ακόμη και σε 240 δόσεις, εκφράζοντας, παράλληλα, την πεποίθηση ότι τα πιο δύσκολα για την ελληνική οικονομία έχουν πλέον περάσει.
Διαβάστε ακόμη: Πληρωμές από ΟΑΕΔ, ΕΦΚΑ και υπουργείο Εργασίας: Τι καταβάλλεται από 17 έως 21 Μαΐου
Σημειώνεται πως εντός των επόμενων εβδομάδων ενεργοποιούνται τα μέτρα κάλυψης των παγίων δαπανών μέσω πιστωτικών φόρων και εισφορών, όπως και η ενεργοποίηση πιστωτικών σημειωμάτων στο πλαίσιο των τριών κύκλων της Επιστρεπτέας Προκαταβολής.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.