ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
29/06/2021 18:40

Αναδρομικά: Αναβάλλεται η πληρωμή για τους συνταξιούχους

Ανατροπή σημειώθηκε με την πληρωμή των αναδρομικών στους συνταξιούχους του ιδιωτικού τομέα καθώς τελικά δεν θα πληρωθούν την Τετάρτη

Αναδρομικά: Αναβάλλεται η πληρωμή για τους συνταξιούχους
ΕΦΚΑ (Πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Δεν θα πληρωθούν τα αναδρομικά των συνταξιούχων του ιδιωτικού τομέα την Τετάρτη 30 Ιουνίου όπως είχε ανακοινωθεί από τον ΕΦΚΑ.

Διαβάστε ακόμη: Ενοίκια Μαΐου: Καταβάλλονται οι αποζημιώσεις στους δικαιούχους

Το γεγονός αυτό οφείλεται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε καθυστέρηση από την ανάδοχο εταιρεία για να επεξεργαστεί τα στοιχεία που της έχουν δοθεί. Για το θέμα αυτό ο ΕΦΚΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι τα αναδρομικά θα καταβληθούν κανονικά με εμβόλιμη πληρωμή στις 27 Ιουλίου 2021 στους δικαιούχους.

Υπενθυμίζεται πως η πληρωμή των αυξήσεων (συμπεριλαμβανομένου και του ποσού που αναλογεί για τον μήνα Ιούλιο) στις συντάξεις των παραπάνω συνταξιούχων θα πραγματοποιηθεί τέλος Ιουλίου με τις συντάξεις Αυγούστου.

Για τις πληρωμές των αναδρομικών των συνταξιούχων του Δημοσίου καθώς και των αναδρομικών και αυξήσεων των συνταξιούχων του ιδιωτικού τομέα που υπέβαλαν αίτηση συνταξιοδότησης πριν τον Μάιο του 2016 θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΕΦΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ