ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
11/08/2021 19:31

Τουρισμός για όλους: Εγινε η κλήρωση - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Εγινε η κλήρωση για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους - Πώς μπορείτε να δείτε ποιοι είναι οι δικαιούχοι του προγράμματος

Τουρισμός για όλους: Εγινε η κλήρωση - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
Γυναίκα τουρίστας απολαμβάνει τη θέα στο πανέμορφο λευκό χωριό της Οίας με την Καλντέρα και τη Μεσόγειο θάλασσα (πηγή: Shutterstock)
Ανάγνωση:

Την Τετάρτη, 11 Αυγούστου, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα με τους τελικούς δικαιούχους του προγράμματος Τουρισμός για Ολους. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμού, την Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021, και ώρα 12:30, από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος» έγινε η ηλεκτρονική κλήρωση για να βγουν οι νέοι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους». Πλέον, έχει ολοκληρωθεί η επεξεργασία των αποτελεσμάτων της κλήρωσης και θα ακολουθήσει η απόδοση των voucher στους δικαιούχους / ωφελούμενους.

Στην κλήρωση πήραν μέρος 309.295 έγκυρες αιτήσεις πολιτών, όπως αυτές καταχωρήθηκαν στον οριστικό πίνακα αιτηθέντων και αποδόθηκαν 35.120 voucher σε 61.850 ωφελούμενους για καταλύματα, καθώς και 35.732 voucher σε 66.501 ωφελούμενους για τουριστικά γραφεία, βάσει των διαθέσιμων κονδυλίων του προγράμματος για το 2021 και του συνολικού σχεδιασμού. Συνολικά, αποδόθηκαν 70.852 voucher σε 128.351 νέους ωφελούμενους του προγράμματος, που προστίθενται στα 423.751 voucher σε 753.559 ωφελούμενους που αποδόθηκαν το 2020.

Τουρισμός για Ολους: Εγινε η κλήρωση

Σημειώνεται ότι την Τρίτη πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το πρόγραμμα παρουσία της υφυπουργού Τουρισμού, Σοφίας Ζαχαράκη.

  • Αν η αίτησή σας κληρώθηκε, θα δείτε το e - voucher: Μπορείτε να το τυπώσετε ή να το αποθηκεύσετε και να το χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Η ισχύς του voucher έχει παραταθεί έως 31.12.2021.
  • Αν η αίτησή σας οριστικοποιήθηκε, αλλά δεν κληρώθηκε, έχει εκδοθεί για εσάς voucher για τουριστικό γραφείο το οποίο ισχύει έως 31.12.2021. Θα δείτε το e-voucher: μπορείτε να το τυπώσετε ή να το αποθηκεύσετε και να το χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.
  • Αν η αίτησή σας απορρίφθηκε, δυστυχώς δεν δικαιούστε e-voucher, γιατί δεν πληροίτε τα εισοδηματικά κριτήρια.
  • Εσείς που η αίτησή σας κληρώθηκε, επιλέξτε κατάλυμα από το οριστικό μητρώο παρόχων, για να κάνετε κράτηση ανάλογα με την Περιφέρεια.
  • Στην ιστοσελίδα tourism4all.gov.gr οι πίνακες κληρωθέντων και μη-κληρωθέντων, ώστε η εξαργύρωση των νέων διατακτικών να ξεκινήσει άμεσα και σε όλη τη χώρα.

Τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους στο tourism4all.gov.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ