Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν από το τέλος του Αυγούστου θα ξεκινήσουν οι πληρωμές για τις συντάξεις Σεπτεμβρίου. Ειδικότερα, από τη Τετάρτη 25 Αυγούστου μέχρι και τη Δευτέρα 30 του μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί οι καταβολές των κύριων και επικουρικών συντάξεων. 

Αναλυτικά οι ημερομηνίες: 

Κύριες συντάξεις

  • Στις 25 Αυγούστου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 26  Αυγούστου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ)  που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  •  Στις 27 Αυγούστου 2021,ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές  συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 30  Αυγούστου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές  συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ. 

Επικουρικές συντάξεις

Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με τη διοίκηση του e-ΕΦΚΑ, στη συνεδρίαση της 5ης Αυγούστου 2021, αποφάσισε οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις να πληρωθούν τις ίδιες ημερομηνίες. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA