Οικονομία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Φορολοταρία: Αλλάζουν τα ποσά των κληρώσεων - Επαθλα έως 50.000 ευρώ και τα Χριστούγεννα τα διπλά

Πολίτες με χαμηλότερο οικογενειακό εισόδημα και με περισσότερα τέκνα, θα έχουν προσαύξηση στον αριθμό των λαχνών και στην πιθανότητα να κερδίσουν. Τα βραβεία θα φτάνουν έως και τις 50.000 ευρώ

Την αναμόρφωση του πλαισίου της φορολοταρίας ανακοίνωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας στην εξειδίκευση των μέτρων που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ. Οπως είπε ο υπουργός Οικονομικών, πλέον θα δίνεται διαφορετική στάθμιση, ανάλογα με το ποσοστό του εισοδήματος που καταναλώνεται και με το οικογενειακό εισόδημα.

Οι «κερδισμένοι» θα είναι όσοι έχουν χαμηλότερο εισόδημα και μεγάλες οικογενειακές ανάγκες, καθώς θα δίνεται διαφορετική στάθμιση ανάλογα με το ποσοστό του εισοδήματος που καταναλώνεται. Φορολογούμενοι με χαμηλότερο οικογενειακό εισόδημα και με περισσότερα τέκνα θα έχουν προσαύξηση στον αριθμό των λαχνών και στην πιθανότητα να κερδίσουν. Πολίτες με χαμηλότερο οικογενειακό εισόδημα και με περισσότερα τέκνα, θα έχουν προσαύξηση στον αριθμό των λαχνών και στην πιθανότητα να κερδίσουν. Τα βραβεία θα κλιμακώνονται κάθε μήνα και θα φτάνουν έως και τις 50.000 ευρώ.

Επιπλέον τα Χριστούγεννα θα υπάρχει ιδιαίτερη λοταρία με βραβεία έως και 100.000 ευρώ!

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Φορολοταρία #φορολογούμενοι

Best of Internet