Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις 20 Δεκεμβρίου θα αρχίσουν οι πληρωμές για τις συντάξεις Ιανουαρίου στους δικαιούχους, που θα λάβουν νωρίτερα τα χρήματα λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Σύμφωνα με το πλάνο του e-ΕΦΚΑ οι συνταξιούχοι θα λάβουν τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις πριν από τις γιορτές, με τις καταβολές να γίνονται και πάλι σε διαφορετικές ημέρες με βάση τα ταμεία και τον ΑΜΚΑ.

Διαβάστε ακόμη: Επίδομα θέρμανσης: Αρχίζουν οι πληρωμές - Ποιοι δικαιούχοι θα λάβουν προκαταβολές

Συγκεκριμένα με βάση το πλάνο, οι οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, θα καταβληθούν τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου.

Οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, εκείνων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ θα καταβληθούν:

  • Στις 21 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη, σε εκείνους που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 22 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη, σε εκείνους που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Τέλος, στις 23 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, του τ. ΕΤΑΤ, του τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και της ΔΕΗ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA