Μενού
  • Α-
  • Α+

Στος τέλος της εβδομάδας, το Σάββατο 15 Ιανουαρίου ολοκληρώνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από τους δικαιούχους για Επίδομα Παιδιού έτους 2021. Στη συνέχεια αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα που αφορά την επιδότηση του 2022.

Διαβάστε ακόμη: Τέλη κινητής τηλεφωνίας: Η διαδικασία για να δουν οι νέοι 15 έως 29 ετών φθηνότερους κατά 20% τους λογαριασμούς τους

Σύμφωνα με την πρόσφατη υπενθύμιση από τον ΟΠΕΚΑ, για να χορηγηθεί το επίδομα, η αίτηση θα πρέπει να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση η οποία έχει αποθηκευθεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Αν κάποιοι πολίτες, ενδεχομένως εκ παραδρομής προέβησαν σε ακύρωση ήδη εγκεκριμένης αίτησής τους για το έτος 2021 θα πρέπει να την επανυποβάλλουν.

Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού μπορούν να υποβάλουν την  αίτηση Α21 (στον σύνδεσμο https://www.idika.gr/epidomapaidiou)  μέχρι 15 Ιανουαρίου 2022. Μετά τις 15/01/2022 η ηλεκτρονική πλατφόρμα  για την υποβολή αίτησης Α21 θα κλείσει οριστικά και δεν θα είναι πλέον δυνατή η υποβολή αίτησης για το έτος 2021.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA