ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
13/01/2022 08:59

ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 101 μόνιμες θέσεις εργασίας

Η προκήρυξη του ΑΣΕΠ αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 101 θέσεων εργασίας μόνιμου προσωπικού - Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 28 Ιανουαρίου 2022

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 101 μόνιμες θέσεις εργασίας
Πηγή: Unsplash
Ανάγνωση:

Σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου στις 8.00 το πρωί ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην προκήρυξη 12Κ/2021 του ΑΣΕΠ. Η προκήρυξη αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 101 θέσεων εργασίας μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Τουρισμού και στο Ελληνικό Κτηματολόγιο Ν.Π.Δ.Δ. (Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης) σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν.4765/2021.

Διαβάστε ακόμη: Επίδομα θέρμανσης: Πότε αναμένονται οι επόμενες πληρωμές στους δικαιούχους

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 28 Ιανουαρίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της προκήρυξης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΣΕΠ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ