Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι φορολογούμενοι και κάτοχοι ΙΧ αυτοκινήτων ή μοτοσυκλετών, θα πρέπει να καταβάλλουν το αντίτιμο των τελών κυκλοφορίας μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2022, διαφορετικά του περιμένει γερό πρόστιμο που φτάνει στο διπλάσιο του αρχικού βεβαιωθέντος ποσού. Σύμφωνα με τις διευκρινήσεις της ΑΑΔΕ, όσοι θελήσουν να μεταβιβάσουν το ΙΧ αυτοκίνητό τους, θα πρέπει να έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας, πριν αυτό συμβεί.

Διαβάστε ακόμη: Αγρότες: Ενισχύσεις ύψους 31,5 εκατ. ευρώ από την ΕΕ - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Το ίδιο ισχύει και για όσους προχωρούν τις ημέρες αυτές σε άρση της ακινησίας των οχημάτων τους, αφού για να μπορέσουν να τα κυκλοφορήσουν ξανά θα πρέπει να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας. Κερδισμένοι της παράτασης είναι οι ιδιοκτήτες οχημάτων που σκοπεύουν να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας για να απαλλαγούν από την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2022 έχουν χρονικό περιθώριο να υποβάλουν τη δήλωση ακινησίας μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Υπενθυμίζεται πως αυτό το ποσό δεν μπορεί να μπει σε ρύθμιση, εκτός και αν πληρωθεί με κάρτα μέσω κάποιου διακανονισμού με την τράπεζα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA