Μενού
  • Α-
  • Α+

Η βενζίνη «καίει» κυριολεκτικά. Μπορεί οι πρατηριούχοι στην Αττική να εκτιμούν ότι η τιμή της θα εκτοξευθεί στα 2,5 ευρώ το λίτρο έως την Κυριακή για το λεκανοπέδιο, όμως αυτή η τιμή είναι πραγματικότητα, πλέον, στους Φούρνους. Συγκεκριμένα, η τιμή πώλησης της αμόλυβδης βενζίνης στους Φούρνους είναι 2,48  ευρώ ανά λίτρο και στη Λήμνο 2,18 ευρώ ανά λίτρο. Πάνω από 2 ευρώ πωλείται η αμόλυβδη σε κάποια πρατήρια υγρών καυσίμων και στα Ψαρά αλλά και στη Χίο.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τιμών Καυσίμων της Διεύθυνσης Εμπορίου στα Ψαρά η μέση τιμή της αμόλυβδης είναι στα 2,158 ευρώ ενώ στη Λήμνο το λίτρο στη super έχει φτάσει να πωλείται προς 2,317 ευρώ το λίτρο. Η μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης φθάνει το 1,508 ευρώ ανά λίτρο.

Διαβάστε ακόμη: Βενζίνη: Στα 2,5 ευρώ η τιμή της ως το τέλος της εβδομάδας

Στη Λέσβο η μέση τιμή της αμόλυβδης κυμαίνεται στο 1,980 ευρώ ανά λίτρο, ενώ σύμφωνα με την χθεσινή τιμοληψία της Διεύθυνσης Εμπορίου η τιμή της αμόλυβδης σε κάποια πρατήρια της Μυτιλήνης  και του Πολιχνίτου ξεπέρασε τα 2 ευρώ. Η μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στα πρατήρια της Λέσβου είναι στα 1,433 ευρώ ανά λίτρο. Στη Σάμο η μέση τιμή της αμόλυβδης διαμορφώνεται στο 1,98 ευρώ ανά λίτρο.

Πάντως, η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έχει ανεβάσει την τιμή των καυσίμων κατά μέσο όρο περίπου 20 λεπτά ακολουθώντας το ράλι των διεθνών τιμών, με τις τιμές να μεταβάλλονται συνεχώς, το τελευταίο διάστημα, και στη χώρα μας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA