Οικονομική «ανάσα» εν μέσω πολέμου από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προς την Ουκρανία! Το διοικητικό συμβούλιο του ΔΝΤ ενέκρινε χθες Τετάρτη τη χορήγηση επείγουσας χρηματοδότησης στην Ουκρανία, η οποία έχει βρεθεί αντιμέτωπη με «πολύ σοβαρή ανθρωπιστική και οικονομική κρίση» από την 24η Φεβρουαρίου, όταν εισέβαλε στο έδαφός της ο ρωσικός στρατός.
Η βοήθεια αυτή θα επιτρέψει στην ουκρανική κυβέρνηση «να ανταποκριθεί στις επείγουσες ανάγκες του ισοζυγίου πληρωμών εξαιτίας των συνεπειών του πολέμου και θα προσφέρει απαραίτητη βοήθεια βραχυπρόθεσμα», ανέφερε το ΔΝΤ σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα ότι με τη χορήγηση αυτής της χρηματοδότησης θα διαδραματίσει ρόλο «καταλύτη», οδηγώντας και άλλους εταίρους του Κιέβου να προσφέρουν οικονομική βοήθεια.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.