Μενού
  • Α-
  • Α+

Αυξημένη κίνηση αυτοκινήτων στα συνεργεία παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες για τις διακοπές του Πάσχα, καθώς σύμφωνα με τον μηχανικό αυτοκινήτων, Γιάννη Ποτουρίδη, που μίλησε στην ΕΡΤ, δεν προλαβαίνει να εξυπηρετήσει τους πελάτες στο συνεργείο του στο Μαρούσι. 

Μέχρι και την άλλη Πέμπτη είναι κλεισμένα όλα τα ραντεβού στα συνεργεία αυτοκινήτων. Ωστόσο, ο κόσμος προσπαθεί διαρκώς να βρει διαθέσιμο ραντεβού έτσι ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει με απόλυτη ασφάλεια στον προορισμό του», δήλωσε ο μηχανικός αυτοκινήτων στις «Συνδέσεις». 

Ο κ. Ποτουρίδης, ανέφερε πως «καλό είναι να γίνει έλεγχος στις στάθμες των υγρών (δηλαδή, στη στάθμη λαδιού και νερού), στον αέρα των λάστιχων, στο υγρό πλύσης των υαλοκαθαριστήρων και να ελεγχθεί το πορτμπαγκάζ, δηλαδή αν υπάρχει μέσα σε αυτό τα βασικά εργαλεία αυτοκινήτου (όπως το τρίγωνο)». Έχουν αυξηθεί οι τιμές κατά 20% στα συνεργεία, σύμφωνα με τον μηχανικό αυτοκινήτου καθώς ανέβηκαν και οι τιμές στα ανταλλακτικά.

Αυξημένες οι τιμές στα οδικά ταξίδια 

Αν κάποιος σκοπεύει να ταξιδέψει καλό είναι να έχει υπόψη το αυξημένο κόστος μετακίνησης. Οι τιμές των διοδίων και της βενζίνης για τους παρακάτω προορισμούς είναι ενδεικτικές και δεν περιλαμβάνουν το κόστος της επιστροφής. Ενδεικτικά:

Αθήνα – Θεσσαλονίκη (501 χλμ. Απόσταση) με διόδια 31,35€ και η βενζίνη που θα χρειαστεί ένα αυτοκίνητο μεσαίου κυβισμού κοστίζει περίπου 80€.

Αθήνα-Ιωάννινα (412 χλμ. Απόσταση) με διόδια 38€ και βενζίνη 65 €.

Αθήνα-Πάτρα (212 χλμ. Απόσταση) με διόδια 11.80€ και βενζίνη 34 €.

Αθήνα-Καλαμάτα (239 χλμ. Απόσταση) με διόδια 13.95€ και βενζίνη 38 €

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA