ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
01/07/2022 15:35

Βενζίνη - Πρόστιμα 40.000 ευρώ σε πρατήρια καυσίμων με απόφαση Αδωνι Γεωργιάδη

Πρόστιμα ύψους 40.000 ευρώ επιβάλλονται με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη σε οκτώ πρατήρια υγρών καυσίμων που κερδοσκοπούσαν εις βάρος των καταναλωτών. Τα πρατήρια πιάστηκαν στη «φάκα» μετά από ελέγχους της Διϋπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ)

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Βενζίνη - Πρόστιμα 40.000 ευρώ σε πρατήρια καυσίμων με απόφαση Αδωνι Γεωργιάδη
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Πρόστιμα ύψους 40.000 ευρώ επιβάλλονται με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη σε οκτώ πρατήρια υγρών καυσίμων που κερδοσκοπούσαν εις βάρος των καταναλωτών. Τα πρατήρια πιάστηκαν στη «φάκα» μετά από ελέγχους της Διϋπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ).

Διαβάστε ακόμη: Eurostat: 12% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούνιο

Σύμφωνα με ανακοίνωση, τα οκτώ πρατήρια διαπιστώθηκε ότι παραβίαζαν τις κείμενες διατάξεις περί αθέμιτης κερδοφορίας (Νόμος 4818/2021). Ταυτόχρονα, έγιναν συστάσεις και σε άλλα τρία πρατήρια βενζίνης «ώστε να παύσουν την παράνομη πρακτική αποκόμισης οφέλους υπέρ του κανονικού» όπως αναφέρει η ανακοίνωση. Από τα 11 πρατήρια τα πέντε βρίσκονται, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στη Λακωνία, από δύο σε Αττική και Ρόδο και από ένα σε Σέρρες και Νάξο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΑΥΣΙΜΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ