Στα ύψη έχει φτάσει η τιμή στο σουβλάκι, και όσοι θέλουν να το γευτούν θα πρέπει να το σκεφτούν και δεύτερη φορά. Τα σουβλατζίδικα στο Μοναστηράκι, που «βουλιάζει» από τουρίστες αυτή την περίοδο, οι οποίοι σπεύδουν να δοκιμάσουν το... greek souvlaki, βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, σαν να τρώνε κάποιο γκουρμέ πιάτο. Κι αυτό γιατί το απολαυστικό φαγητό, το αγαπημένο των Ελλήνων, πωλείται ακόμη και προς 4 ευρώ το τυλιχτό με γύρο!
Οι ψητοπώλες υποστηρίζουν ότι η αύξηση στην τιμή του, είναι αναπόφευκτη, καθώς έχουν αυξηθεί οι τιμές στα λάδια, στην πρώτη ύλη, στο γιαούρτι, στο ρεύμα κτλ κι ως εκ τούτου, θεωρούν αναπόφευκτη την ανατίμηση προς τα πάνω για να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις τους.
- Αποστολία Ζώη: Με ράστα μαλλιά στη Ζανζιβάρη - «Νιώθω σαν βασίλισσα της ζούγκλας»
- Συγκλονίζει Έλληνας κάτοικος στο Νεπάλ: «Αποκολλήθηκε βράχος από τον παγετώνα και πήρε σβάρνα χωριά, γέφυρες, σχολεία»
- Δημήτρης Κόκοτας: «Καταλάβαινε, αντιδρούσε, δεν υπήρξε μέρα που δεν πήγα να τον δω», λέει η σύζυγός του
- Συνέλαβε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τον Λεωνίδα στο «10 Λεπτά Κήρυγμα»;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.