Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» ανοίγει σήμερα Σάββατο, 16 Ιουλίου, και οι αιτήσεις αναμένεται να είναι πολλές. Μετά την ολοκλήρωση της υποβολής αιτήσεων θα γίνει η ηλεκτρονική κλήρωση από την οποία θα προκύψουν 200.000 δικαιούχοι, όσοι ήταν σωρευτικά οι δικαιούχοι τα προηγούμενα δύο χρόνια. Επίσης το ποσό της επιδότησης ανά δικαιούχο αυξήθηκε από τα 120 στα 150 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: Power Pass: Γιατί κάποιοι είδαν λιγότερα χρήματα από αυτά που περίμεναν - Πληρωμή για 600.000 δικαιούχους την ερχόμενη εβδομάδα

Κάθε δικαιούχος θα «κατεβάσει» στο κινητό του μια άυλη κάρτα με το ποσό της επιδότησης, το οποίο θα μπορεί να διατεθεί μόνο για δαπάνες διαμονής. Απαντώντας σε παράπονα πως δεν διατίθενται δωμάτια για τους δικαιούχους κοινωνικού τουρισμού τον Αύγουστο, σε δημοφιλείς προορισμούς, η Σοφία Ζαχαράκη είπε πως έχει αυξηθεί η επιδότηση κατά 20% τον Αύγουστο, ώστε να μπορούν οι δικαιούχοι να βρουν δωμάτια και τον Αύγουστο σε προορισμούς που βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις των πολιτών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA