ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
07/08/2022 10:10

«Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Πώς θα ειδοποιηθούν οι δικαιούχοι και τι πρέπει να προσέξουν με το SMS στο κινητό

Με SMS στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει στην αίτηση θα ειδοποιηθούν οι τελικοί δικαιούχοι ότι επιλέχθηκαν για το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» - Προσοχή στο λάθος που ακυρώνει το SMS του voucher

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
«Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Πώς θα ειδοποιηθούν οι δικαιούχοι και τι πρέπει να προσέξουν με το SMS στο κινητό
Πηγή: shutterstock
Ανάγνωση:

Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τους τελικούς δικαιούχους του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» και πλέον η διαδικασία ξεκινά για όσους έχουν επιλεχθεί για να αλλάξουν ψυγείο, ψυγειοκαταψύκτη και κλιματιστικό. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως από τις 879.026 αιτήσεις που υποβλήθηκαν, μόνο οι 151.450 κατατάσσονται στις «οριστικά επιλέξιμες». Οι οριστικοί δικαιούχοι του προγράμματος θα ενημερωθούν τις επόμενες μέρες με SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, αλλά και μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος.

Video Loading...

Σύμφωνα με τις διαδικασίες του Προγράμματος, κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να χρησιμοποιεί ένα μοναδικό και επιβεβαιωμένο (μέσω της ηλεκτρονικής του αίτησης) αριθμό κινητού. Το κινητό χρησιμοποιείται ως μέσο ηλεκτρονικής ταυτοποίησης του ωφελούμενου (Φυσικού Προσώπου – κατόχου του κινητού) κατά τη διαδικασία αγοράς και συγκεκριμένα, για την αποστολή κωδικού μίας χρήσης μέσω του οποίου δίδεται η συναίνεση δέσμευσης επιταγής από συγκεκριμένο έμπορο. Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με τους κανόνες του Προγράμματος, δεν είναι δυνατή η χρήση του ίδιου αριθμού ταυτόχρονα από δύο διαφορετικούς ωφελούμενους/αιτήσεις.

Παράλληλα, η χρήση / πιστοποίηση ενός αριθμού σε δεύτερη αίτηση, αναιρεί αυτόματα την πιστοποίηση του κινητού στην προηγούμενη (πρώτη) αίτηση.Εάν μία εγκεκριμένη αίτηση απωλέσει το μέχρι πρότινος επιβεβαιωμένο κινητό, δε θα έχει τη δυνατότητα λήψης κωδικού μίας χρήσης και επιτυχούς ολοκλήρωσης της διαδικασίας πώλησης με επιδότηση.

Στην περίπτωση αυτή, ο ωφελούμενος θα πρέπει να εισέλθει ξανά στην ηλεκτρονική του αίτηση (ακόμα και μετά την έγκριση της αίτησης ή/και την έκδοση των επιταγών) και να εισάγει - επιβεβαιώσει ένα νέο αριθμό κινητού, που δεν έχει χρησιμοποιηθεί από άλλη αίτηση στο Πρόγραμμα (μπορεί να το γνωρίζει διότι στις περιπτώσεις εισαγωγής ήδη υπάρχοντος αριθμού βγαίνει σχετικό ενημερωτικό μήνυμα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ - ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ