ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
18/08/2022 16:57

North Evia – Samos Pass χωρίς εισοδηματικά κριτήρια - Ανοίγει η πλατφόρμα

Η ψηφιακή πλατφόρμα για το North Evia – Samos Pass ανοίγει στις 25 Αυγούστου και το πρόγραμμα θα δίνει voucher για τουρισμό στις δύο περιοχές - Δικαιούχοι φαίνεται πως είναι... όλοι αφού δεν απαιτούνται εισοδηματικά κριτήρια και μόνη προϋπόθεση είναι να μην είναι κάτοικοι σε Εύβοια και Σάμο

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
North Evia – Samos Pass χωρίς εισοδηματικά κριτήρια - Ανοίγει η πλατφόρμα
Πηγή: Shutterstock
Ανάγνωση:

Η ψηφιακή πλατφόρμα για το North Evia – Samos Pass ανοίγει στις 25 Αυγούστου και το πρόγραμμα θα δίνει voucher για τουρισμό στις δύο περιοχές. Δικαιούχοι φαίνεται πως είναι... όλοι αφού δεν απαιτούνται εισοδηματικά κριτήρια και μόνη προϋπόθεση είναι να μην είναι κάτοικοι σε Εύβοια και Σάμο.

Διαβάστε ακόμη: Βενζίνη: Γιατί δεν πέφτει η τιμή, παρότι το πετρέλαιο πωλείται σε τιμή... Ιανουαρίου

«Η τρίτη φάση είναι ένα καινοτόμο σχήμα το οποίο έχει μια δυναμική καθώς ότι δεν έχει αξιοποιηθεί από τις άυλες ψηφιακές κάρτες έρχεται και προστίθεται τους επόμενους μήνες. Στόχος μας ήταν να διοχετεύσουμε τον κόσμο τους μήνες που δεν είναι έντονη η δραστηριότητα, δηλαδή Ιούλιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο» δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος, υφυπουργός παρά το Πρωθυπουργό στην ΕΡΤ.

Video Loading...

Τον Σεπτέμβριο θα προστεθούν ακόμα 2.000 κάρτες που δεν αξιοποιήθηκαν στην Εύβοια φτάνοντας συνολικά τις 9.400 κάρτες και 4.400 για τη Σάμο. «Οι κάρτες της Βόρειας Εύβοιας αντιστοιχούν σε 150 € η κάθε μία τις οποίες ο πολίτης μπορεί να αξιοποιήσει σε καταλύματα, εστιατόρια, μεταφορές. Για την Σάμο το ποσό είναι 300 € λόγω της ακτοπλοϊκής σύνδεσης», είπε ο κ. Τριαντόπουλος. «Έχουμε περισσότερες από 13.800 άυλες ψηφιακές κάρτες που θα είναι προς διάθεση στις 25 Αυγούστου, με κόστος 2,7 εκατ. ευρώ. Ουσιαστικά είναι ένα κίνητρο για να επισκεφτεί ο κόσμος τα δύο αυτά νησιά που έχουν πληγεί», δήλωσε ο υφυπουργός παρά των Πρωθυπουργό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
VOUCHER ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΣΑΜΟΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ