ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
19/08/2022 14:01

North Evia Samos Pass: Περισσότερα voucher 300 ευρώ - Οι δικαιούχοι και οι αιτήσεις

Ο Χρήστος Τριαντόπουλος εξήγησε ότι στη νέα φάση του North Evia Samos Pass η κάθε κάρτα χρηματοδοτεί τους δικαιούχους με 150 ευρώ για διακοπές στη Βόρεια Εύβοια ή με 300 ευρώ για διακοπές στη Σάμο για τον Σεπτέμβριο

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
North Evia Samos Pass: Περισσότερα voucher 300 ευρώ - Οι δικαιούχοι και οι αιτήσεις
North Evia Samos Pass: Περισσότερα voucher 300 ευρώ - Οι δικαιούχοι και οι αιτήσεις
Ανάγνωση:

Στις 25 Αυγούστου αρχίζει η Φάση 3 του North Evia Samos Pass που δίνει επιταγές 150 και 300 ευρώ για διακοπές σε Βόρεια Εύβοια και Σάμο.

Όπως ανέφερε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Χρήστος Τριαντόπουλος, στην ΕΡΤ, περισσότερες από 13.800 κάρτες συνολικού κόστους 2,7 εκατομμυρίων ευρώ, θα διατεθούν για το πρόγραμμα, τονίζοντας ότι «στοχεύουν στη στήριξη της τουριστικής κίνησης των περιοχών που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές, καθώς και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου».

Ο Χρήστος Τριαντόπουλος εξήγησε ότι στη νέα φάση του North Evia Samos Pass η κάθε κάρτα χρηματοδοτεί τους δικαιούχους με 150 ευρώ για διακοπές στη Βόρεια Εύβοια ή με 300 ευρώ για διακοπές στη Σάμο για τον Σεπτέμβριο. Με τα voucher οι δικαιούχοι μπορούν να καλύψουν τις δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών στις παραπάνω πληγείσες περιοχές.

Video Loading...

Πού γίνονται οι αιτήσεις για το North Evia Samos Pass

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να μπουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα vouchers.gov.gr. Μάλιστα, τώρα γίνεται γνωστό ότι θα διατεθούν περισσότερες κάρτες από ό,τι προβλεπόταν αρχικά, καθώς θα προστεθούν σε αυτές και όσες δεν χρησιμοποιήθηκαν από τους δικαιούχους κατά τον μήνα Ιούλιο. Επίσης ο κ. Τριαντόπουλος ανέφερε ότι όσες κάρτες για τον Σεπτέμβριο δεν απορροφηθούν, θα διατεθούν τον Οκτώβριο μαζί με νέα χρηματοδότηση για ενίσχυση του αριθμού των καρτών.

Είπε επίσης ότι δεν υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια για την προμήθεια κάρτας, αρκεί όμως να μην είναι κάτοικοι των περιοχών αλλά επισκέπτες, αφού στόχος είναι η στήριξη των πληγεισών περιοχών.

Πώς κάνετε αίτηση για voucher

  • Ο πολίτης εισέρχεται στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr, επιλέγετε το Evia Samos Pass και βάζει τους κωδικούς του Taxisnet.
  • Αμέσως μετά, καταχωρεί τα στοιχεία επικοινωνίας του, δηλαδή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, τα οποία στη συνέχεια πιστοποιεί μέσω υπερσυνδέσμου και κωδικού μιας χρήσης (OTP – One Time Password) αντίστοιχα.
  • Στη συνέχεια, δηλώνει τον προορισμό της επιλογής του μεταξύ Σάμου και Βόρειας Εύβοιας.
  • Κατόπιν, δηλώνει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου στο οποίο θα ενεργοποιηθεί, εφόσον εγκριθεί η άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα.
  • Τέλος, ο πολίτης δηλώνει υπεύθυνα, ότι δεν υπάγεται σε κάποια από τις εξαιρέσεις της δράσης και επιλέγει «Υποβολή», ολοκληρώνοντας τη διαδικασία κατάθεσης της αίτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΕΥΒΟΙΑ ΣΑΜΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ