Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων η οικονομική ενίσχυση για τους καταναλωτές ηλεκτρονικού ρεύματος, σε ό,τι αφορά τους λογαριασμούς για τον μήνα Ιούνιο, με τον προϋπολογισμό του προγράμματος Power Pass έχει ενισχυθεί με 50 εκατομμύρια ευρώ. Τα νέα ποσά αφορούν όσους είχαν κάνει την αίτησή τους για το πρώτο επίδομα και δεν είχαν λάβει το ποσό των 600 ευρώ που ήταν και το υψηλότερο.

Διαβάστε ακόμη: Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2022: Πότε θα πληρωθούν οι κύριες και επικουρικές στους συνταξιούχους

Για τα νέα ποσά που θα πιστωθούν οι δικαιούχοι δεν θα χρειαστεί να υποβάλλουν νέα αίτηση καθώς ισχύουν οι προηγούμενες. Σημειώνεται πως το επίδομα ρεύματος είναι η επιστροφή της ρήτρας αναπροσαρμογής. Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία έχουν καταβληθεί 131 εκατ. ευρώ σε 1,9 εκατομμύριο δικαιούχους. Το 73% των δικαιούχων προτίμησαν την πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό αντί για την ψηφιακή κάρτα, εκτιμώντας πως αυτό ίσως έγινε για να έχουν τα χρήματα για οποιαδήποτε χρήση. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA