Μενού
  • Α-
  • Α+

Λιγότερο από μισή ώρα έμεινε ανοικτή η πλατφόρμα για αιτήσεις στο πρόγραμμα North Evia-Samos Pass, καθώς σε αυτό το διάστημα εξαντλήθηκαν τα vouchers. «Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι αιτήσεις έκδοσης άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για την 3η Φάση (Σεπτέμβριος 2022), λόγω συμπλήρωσης του αριθμού των διαθέσιμων καρτών» είναι το μήνυμα που εμφανίζεται στην σελίδα.

Η πλατφόρμα για τα περίπου 14.000 voucher για επιδότηση διακοπών άνοιξε στις 12 του μεσημέρι και έπειτα από περίπου 20 λεπτά έκλεισε, καθώς εξαντλήθηκαν όλες οι κάρτες. Οπως είχε ανακοινωθεί θα έμενε ανοικτή μέχρι να εξαντληθούν οι κάρτες.

Πλέον όλοι όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη συγκεκριμένη επιδότηση που ανέρχεται στα 150 ευρώ για τη Βόρεια Ευβοια και στα 300 ευρώ για τη Σάμο και καλύπτει δαπάνες τοπικής μεταφοράς, εστίασης και διαμονής, θα περιμένουν την 4η φάση, για τον Οκτώβριο, με τις αιτήσεις να αρχίζουν τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.

Το ποσό που διατίθεται από τη δράση μέσω της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συγκεκριμένες κατηγορίες δαπανών (τοπικής μεταφοράς, εστίασης και διαμονής στη νήσο Σάμο (Δήμοι Ανατολικής και Δυτικής Σάμου) ή στη Βόρεια Εύβοια (Δήμοι Ιστιαίας - Αιδηψού και Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας).