Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις τιμές κυνηγούν οι πολίτες προκειμένου να ισορροπήσουν τα έξοδά τους με την ακρίβεια να χτυπάει τα νοικοκυριά. Μεγάλο ζήτημα είναι αυτό των καυσίμων που οι τιμές δεν παραμένουν σταθερές. Η πρόεδρος των Βενζινοπωλών Αττικής Μαρία Ζάγκα κρούει τον κώδωνα για τα πρατήρια που πωλούν αρκετά χαμηλά τα καύσιμα, κάτω από την τιμή κόστους. 

Διαβάστε ακόμη: Καλάθι του νοικοκυριού: «Πρεμιέρα» στις 2 Νοεμβρίου - Ποια προϊόντα μπαίνουν στη λίστα των σούπερ μάρκετ

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι «υπάρχουν κάποιοι "κύριοι" που δουλεύουν κανονικά με τις δικές τους τιμές. Δεν τους σταματάει κανείς. Είναι θέμα που έχει ψηφιστεί στα μνημόνια και μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Αν τα βενζινάδικα είναι πολύ φθηνά - κάτω από την τιμή κόστους - είναι ή νοθευμένο το καύσιμο ή πειραγμένες οι αντλίες ή μαύρο το προϊόν». Η κυρία Ζάγκα επεσήμανε, επίσης, ότι όταν πιάνουν κάποιο πρατήριο να νοθεύει θα έπρεπε να το κλείνουν δια παντός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.