Μενού
  • Α-
  • Α+

Ως και τις 30 Νοεμβρίου παρατείνεται η έκπτωση ύψους 7,5 λεπτό το λίτρο, στο πετρέλαιο θέρμανσης. Με την απόφαση της HELLENiQ ENERGY για την παράταση μειώνεται η τιμή που αγοράζουν οι εταιρείες εμπορίας που προμηθεύονται πετρέλαιο θέρμανσης από τα διυλιστήρια των ΕΛΠΕ με την τελική έκπτωση νε περνά στον καταναλωτή. Η συγκεκριμένη έκπτωση εφαρμόζεται παράλληλα με τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης κατά 25 λεπτά το λίτρο που αποφάσισε η κυβέρνηση καθώς και στις εμπορικές προωθητικές ενέργειες που εφαρμόζουν οι περισσότερες εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών.

Σε αντίστοιχη παράταση της έκπτωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης μέχρι τις 30 Νοεμβρίου προχώρησαν και οι θυγατρικές εμπορίας καυσίμων της MOTOR OIL (AVIN, Shell, Cyclon).  H μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του παρατηρητηρίου τιμών του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων (www.fuelprices.gr/), ήταν 1,319 ευρώ ανά λίτρο πανελλαδικά και 1,280 ευρώ στην Αττική. Οι υψηλότερες μέσες τιμές τη Δευτέρα καταγράφηκαν στις Κυκλάδες (1,470 ευρώ ανά λίτρο) και στα Δωδεκάνησα (1,416 ευρώ ανά λίτρο).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA