Σύνδεση της Black Friday και της νέας εβδομάδας στο καλάθι του νοικοκυριού, έκανε ο Αδωνις Γεωργιάδης θέλοντας να τονίσει τη νέα πτώση τιμών που υπάρχει στα προϊόντα που διαθέτουν όλες οι αλυσίδες στη σχετική δράση. Με μήνυμά του στα social media ο υπουργός Ανάπτυξης στάθηκε στους αριθμούς που δείχνουν πως από τα 816 προϊόντα, η συντριπτική τους πλειοψηφία έχει διατηρήσει την τιμή της προηγούμενης εβδομάδας.
Διαβάστε ακόμη: Επιταγή ακρίβειας: Πότε και πώς θα λάβουν οι 2.300.000 δικαιούχοι την ενίσχυση
«Black Friday αυτή την εβδομάδα και από ότι φαίνεται ξεκίνησε με τις νέες τιμές στο «Καλάθι του Νοικοκυριού». Η πρώτη αποτίμηση των νέων τιμών δείχνει ότι από τα 816 προϊόντα 60 έχουν αύξηση και 167 μείωση ενώ 589 παραμένουν τα ίδια. Το σημαντικότερο ΟΛΕΣ οι αλυσίδες έχουν μείωση». Αυτό αναφέρει με ανάρτηση του, σήμερα το πρωί, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αδωνις Γεωργιάδης και επισυνάπτει και σχετικό πίνακα.
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
- Το επικίνδυνο μήνυμα που στέλνει στη Βόρεια Κορέα ο πόλεμος του Τραμπ στο Ιράν
- Μετρό: Ποιοι σταθμοί της Γραμμής 2 κλείνουν νωρίτερα από σήμερα Κυριακή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.