Την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου αναμένεται πως θα γίνουν οι πληρωμές για τις συντάξεις του Φεβρουαρίου, οι πρώτες ουσιαστικά για τους συνταξιούχους μέσα στο 2023. Και αυτή τη φορά οι κύριες και επικουρικές συντάξεις θα καταβληθούν τμηματικά για όλους όσοι προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο. Αναλυτικά:
- Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9).
- Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8).
Από εκεί και πέρα, Ο ΟΑΕΕ, ο ΟΓΑ, το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) ,το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ, το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, το ΕΤΑΤ θα καταβάλουν την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου τις συντάξεις Φεβρουαρίου 2023. Την ίδια ημέρα θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος. Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα πληρώσουν την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου τις συντάξεις Φεβρουαρίου 2023.
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
- Καταγγελία ΟΙΕΛΕ για το homeschooling: «Περίεργη έκρηξη αιτήσεων μαθητών ιδιωτικών σχολείων για κατ’ οίκον διδασκαλία»
- Κρήτη: Πάνω σε ελιά κατέληξε το στρατιωτικό ελικόπτερο - Σώθηκε το πλήρωμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.