Αυξήσεις, πληρωμές και νέες παροχές φέρνει ο προεκλογικός Μάρτιος, με σκοπό την ενίσχυση του εισοδήματος 2,4 εκατ. συνταξιούχων και 3,5 εκατ. μισθωτών. Έως τις 10 Μαρτίου αναμένεται η ανακοίνωση του πρωθυπουργού για την ημερομηνία των εκλογών και μέχρι τότε οι οικονομικές εξελίξεις θα είναι πυκνές και «καυτές».
Εντός του μήνα που ξεκινάει σήμερα θα δοθούν προκαταβολές σε όλους εκείνους που περιμένουν την έκδοση της επικουρικής τους σύνταξης, θα πιστωθεί το επίδομα προσωπικής διαφοράς και το market pass, ενώ θα ανακοινωθεί και ο νέος κατώτατος μισθός που θα ισχύσει από την 1η Απριλίου.
Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr
- Τραγωδία στη Χίο: Γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε θερμική κάμερα - Τι απαντά το Λιμενικό
- Η τραγωδία με την πτώση του C-130 στο όρος Όθρυς - Οι 63 νεκροί και το «κρυφό» φορτίο
- Καιρός: Λασποβροχές και ισχυρές καταιγίδες σήμερα - Οι περιοχές όπου χρειάζεται προσοχή
- Σενάριο επιστροφής της Ελένης Τσολάκη στο Open - Η ανοιχτή πόρτα και οι συζητήσεις
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.