Μενού
market-pass
Market Pass | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Αρχίζει από σήμερα η πληρωμή των πρώτων δικαιούχων για το Μarket Pass καθώς όλοι όσοι έκαναν τις αιτήσεις τους μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου και παράλληλα έχουν επιλέξει την καταβολή των χρημάτων σε άυλη ψηφιακή κάρτα, από σήμερα αναμένουν τα χρήματα. Ηδη από την Πέμπτη οι συνεργαζόμενες τράπεζες και υπηρεσίες έχουν ενημερώσει για την πορεία της διαδικασίας και πλέον οι δικαιούχοι αναμένουν να λάβουν τις οδηγίες και αλλά και την ψηφιακή κάρτα στις εφαρμογές κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποιούν.

Για όσους δικαιούχους υποβάλουν αίτηση ενίσχυσης Market Pass με έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας από την 1η Μαρτίου έως και την 15η Μαρτίου 2023, η ενίσχυση των μηνών Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2023 αποστέλλεται στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για πίστωση στην ψηφιακή χρεωστική κάρτα έως την 20ή Μαρτίου 2023, οπότε και αρχίζει η διαδικασία έκδοσης καρτών και αποστολής οδηγιών στους δικαιούχους.

Για όλους τους δικαιούχους που έχουν υποβάλει αίτηση ενίσχυσης Market Pass με έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας η ενίσχυση των μηνών Απριλίου, Μαΐου, Ιουνίου και Ιουλίου 2023 αποστέλλεται στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για πίστωση στην ψηφιακή χρεωστική κάρτα εντός των πρώτων τριών εργάσιμων ημερών κάθε μηνός, οπότε και αρχίζει η διαδικασία πίστωσης συμπληρωματικών ποσών στις ήδη εκδοθείσες κάρτες.

Υπενθυμίζεται ότι οι ψηφιακές χρεωστικές κάρτες του Έργου Market Pass λήγουν αυτομάτως στις 31/8/2023 και δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση συναλλαγών με αυτές μετά την ημερομηνία αυτή.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.