Δύο νέες περιπτώσεις φοροδιαφυγής εντόπισαν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ σε γνωστά κλαμπ στην παραλιακή λεωφόρο της Αττικής και τη Σαντορίνη και επέβαλαν «λουκέτο» 48 ωρών και πρόστιμα. Ειδικότερα, σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής λεωφόρου στον Άλιμο, κατά τη διάρκεια παράστασης γνωστού τραγουδιστή, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κοπεί 15 αποδείξεις, συνολικής αξίας 605 ευρώ. Στην επιχείρηση μπήκε «λουκέτο» για 48 ώρες.
Επίσης, στη Σαντορίνη, σε διάσημο κλαμπ που βρίσκεται μέσα σε ξενοδοχείο, οι ελεγκτές βρήκαν ότι δεν είχαν εκδοθεί 3.726 αποδείξεις αξίας 355.000 ευρώ. Δεδομένου ότι πρόκειται για επιχείρηση που λειτουργεί μέσα σε ξενοδοχειακή μονάδα, επιβλήθηκε το πρόστιμο που αναλογεί χωρίς το 48ωρο «λουκέτο», ενώ προβλέπεται και επιπλέον χρηματική ποινή μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος της φορολογικής συμπεριφοράς του κλαμπ.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.