Τα μέσα ελληνικά εισοδήματα σήμερα δεν ανταποκρίνονται στις αυξημένες τιμές των κατοικιών, ενώ, αντιθέτως για τους μη εγχώριους αγοραστές εξακολουθούν να είναι ελκυστικές.
Η κτηματαγορά έχει ανακάμψει σημαντικά και η μεταβολή το επιπέδου τιμών σε εθνικό επίπεδο (2023 έναντι 2008) είναι μόλις στο -3,4%, δηλαδή σχεδόν έχει «κλείσει η ψαλίδα».
Αυτό προκύπτει, μεταξύ άλλων, από σχετική έρευνα που παρουσίασε ο κ. Δημήτρης Ανδρίτσος, CEO της Cerved Property Services (CPS), στο πλαίσιο του 17ου RED MEETING POINT στο Ωδείο Αθηνών.
Διαβάστε τη συνέχεια στο insider.gr.
- Ένταση στη δίκη για τα Τέμπη: Διακοπή μετά από σύγκρουση Κωνσταντοπούλου με συγγενείς
- Μαρία Σολωμού: Οι πόζες με μαγιό από τις διακοπές και το α λα γαλλικά κομπλιμέντο της Παπουτσάκη
- Μουντιάλ 2026: Ο Μέσι αποκάλυψε γιατί έκλαψε μετά το πρώτο γκολ - «Δεν είχε σχέση με το ποδόσφαιρο»
- Η Dara στο Reader: «Η Eurovision είναι σαν τους Ολυμπιακούς - Όταν έχεις όραμα, το μυαλό δεν μπορεί να σβήσει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.