Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τους φορολογούμενους που είχαν αλλαγές στην ακίνητη περιουσία τους ή θέλουν να διορθώσουν στοιχεία των ακινήτων τους, ώστε να αποφύγουν λάθη που μπορεί να «φουσκώσουν» τον ΕΝΦΙΑ.
Όλες οι μεταβολές, προσθήκες και διορθώσεις στην πλατφόρμα του Ε9 θα πρέπει να ολοκληρωθούν έως τις 31 Ιανουαρίου 2026. Μετά την ημερομηνία αυτή, η ΑΑΔΕ θα προχωρήσει στην εκκαθάριση του νέου ΕΝΦΙΑ, ο οποίος θα καταβληθεί σε 12 μηνιαίες δόσεις, με την πρώτη να λήγει στις 31 Μαρτίου 2026.
Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.